Integrity School by Transparency International Nederland

Contact opnemen met de Integrity School by Transparency International Nederland

Wilt u meer weten over het werk van de Integrity School, of wilt u de mogelijkheden bespreken om een standaard of maatwerktraining bij ons af te nemen? Hieronder ziet u hoe u het beste contact met ons kunt opnemen.

Voor algemene informatie

Onze coördinator kan de meeste vragen over de Integrity School beantwoorden.

Coördinator Integrity School

Jop van Ravenhorst
jop@integrityschool.nl

Vragen over een trainingen op uitnodiging of maatwerktrainingen

Wilt u dat wij voor uw bedrijf of organisatie een training op uitnodiging of een maatwerktraining verzorgen in samenwerking met ons netwerk van experts? Neem dan contact op om de mogelijkheden en financiële bijdrage te bespreken.

maatwerk@integrityschool.nl
06 81083627 (telefoon en Signal)

Bijdragen aan de Integrity School als expert of integriteitsambassadeur?

Bent u een export op een onderwerp dat raakt aan het interessegebied van de Integrity School en wilt u met ons bespreken of u uw kennis en kunde kunt inzetten voor onze digitale cursussen of live in-person trainingen? Dan horen wij graag van u!

netwerk@integrityschool.nl

Integriteitsambassadeur worden?

Alumni van onze trainingen kunnen integriteitsambassadeur worden, waarmee zij toegang krijgen tot trainingsmaterialen en adviezen om zelf in hun eigen omgeving of organisatie trainingen te geven. Meer weten of aanmelden? ambassadeurs@integrityschool.nl

Pers en communicatie

Journalisten met vragen over de activiteiten van de Integrity School kunnen contact opnemen met onze persvoorlichter en woordvoerder

Persvoorlichter Integrity School by Transparency International

Andor Admiraal
andor@integrityschool.nl