Integrity School by Transparency International Nederland

Ons aanbod van digitale, live en maatwerktrainingen over integriteit

De Integrity School van Transparency International Nederland biedt een groot aantal trainingen aan, zowel live als digitaal. De meeste van deze trainingen kunnen op verzoek worden aangepast naar een maatwerktraining.

Verschillende soorten trainingen

Omdat wij een groot aantal verschillende doelgroepen willen bereiken met onze kennis verzorgen wij trainingen in een aantal verschillende vormen:

Live in-person trainingen

Live-trainingen worden op specifieke momenten door ons georganiseerd, maar kunnen ook op uitnodiging worden gegeven. Het grote voordeel van een live-training is de intensiteit van de training-ervaring en de mogelijkheid tot interactie, zowel onderling als met onze experts. Daarnaast dragen gesprekken over integriteit bij aan verbinding en begrip bij de deelnemers van de training. Door de vertrouwelijkheid durven mensen ethische dillema's te delen en krijgen organisaties en afdelingen beter inzicht in wat ze verder kunnen ontwikkelen.

Maatwerktrainingen

Maatwerk-trainingen worden speciaal samengesteld aan de hand van de wensen van de opdrachtgever. Doorgaans worden hier onderdelen van een of meer bestaande trainingen uit ons aanbod voor gebruikt, aangevuld met op maat gemaakte content en workshop-vormen gericht op het specifieke doel van de training. Maatwerktrainingen kunnen zowel digitaal (webinar) als live worden gehouden en zijn altijd onder strikte vertrouwelijkheid.

Digitale trainingen

Digitale trainingen zijn online beschikbaar. Een aantal zijn kosteloos te volgen via YouTube en via onze website, of ze zijn beschikbaar tegen een kleine vergoeding. Het voordeel van een digitale training is dat deze altijd beschikbaar is en dat er verschillende experts in één training aan het woord komen. Ook onze digitale trainingen kunnen worden aangepast worden naar maatwerktrainingen, bijvoorbeeld voor gebruik bij de onboarding van nieuwe medewerkers of toezichthouders.

Materialen voor integriteitsambassadeurs

Leden van ons netwerk van integriteitsambassadeurs kunnen, na het volgen van een specifieke training, toegang krijgen tot de materialen die nodig zijn om zelf een cursus te verzorgen in hun eigen omgeving of organisatie.

Tarieven

De Integrity School van Transparency International Nederland is een project zonder winstoogmerk. Hiertoe werken we met drie verschillende tarieven: het normale tarief, dat onze kosten dekt. Het sponsortarief, waarmee u ons in staat stelt onze kennis en adviezen verder te verspreiden. Tot slot kennen wij een gereduceerd tarief, voor organisaties en instellingen met beperkte middelen. Details over onze tarieven vindt u hier.